Totaalprojecten tuinaanleg en tuinonderhoud

Tuinprojecten

Tuinaannemer van ontwerp tot afwerking

U wilt uw droomtuin realiseren aan de hand van een ontwerp dat rekening houdt met uw persoonlijke wensen en voorkeuren? Dan bent u bij Aldegre vast en zeker aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor een tuinaanleg op maat.

Grote en kleine tuinaanleg projecten

Als tuinaannemer verzorgen we de volledige uitvoering van uw tuinproject, van voorbereiding tot afwerking en onderhoud. Dit alles met een minimum aan overlast en rommel, maar met een maximum aan resultaat en kwaliteit.

Wenst u eerder een kleinere aanpassing - denk hierbij aan een nieuwe poort, omheining, gazon, tuinhuis, terras of oprit - in uw tuin door te voeren?

Ook dan helpt Aldegre u met plezier verder.

En omdat wij een kleine onderneming zijn stellen wij ons heel flexibel op, waardoor u steeds zeker bent van een heel persoonlijke opvolging door zaakvoerder Alain zelf. Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer informatie over ons maatwerk? Voor bijkomende inlichtingen of een offerte kunt u steeds contact opnemen via de contactpagina. Wij staan graag tot uw dienst.Recente totaalprojecten

1 / 6
tuinprojecten
Tuinonderhoud
2 / 6
tuinprojecten
Tuinproject
3 / 6
tuinprojecten
Tuinproject
4 / 6
tuinprojecten
Tuinaanleg
5 / 6
tuinprojecten
Tuinproject
6 / 6
tuinprojecten
Tuinproject